Nog even terug naar dag 10: The Wedding!

We gaan nog even terug naar dag 10 (20 juni 2015). Op deze dag hebben wij elkaar het ja-woord gegeven op het strand van Makena Cove op Maui. Het was een hele mooie en bijzondere ceremonie! Omdat we het echter stil hadden gehouden heb ik het ook niet in de blogpost van dag 10 kunnen zetten. We zijn na thuiskomst dus eerst de familie het leuke nieuws gaan vertellen voordat we het wereldkundig hebben gemaakt. Maar het mag natuurlijk ook op deze blog niet ontbreken omdat het een groot onderdeel was van deze geweldige vakantie en deze alleen maar nog specialer heeft gemaakt:
DSCN4267
DSCN4268
DSCN4270
DSCN4273
DSCN4274
DSCN4275

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.