18-sept-’10: Busch Gardens

Vandaag zijn we naar Busch Gardens geweest:

Het was best druk richting parkeerplaats rond 9u. Vanaf de parkeerplaats werden we door een soort pendelbusje naar de ingang van het park gebracht:

Busch Gardens is eigenlijk een soort  dierentuin gecombineerd met een heleboel achtbanen. Zoals bv. deze:

Hier ga je tot 2x toe in een hoek van 90 graden in een vrije val! Maar aangezien we allebei niet goed uit de “houten” achtbaan waren gekomen hebben we de achtbanen verder maar links laten liggen. We waren helemaal door elkaar geshaked en hadden er hoofdpijn aan overgehouden. Dus deze watjes hebben vooral dieren gekeken, zoals een slapende kangaroo:

En een leeuw (schitterend gesnoeid!):

We waren dus redelijk op tijd weer terug bij de auto maar aangezien we nog ruim een uur terug moesten rijden naar Orlando was dat niet zo heel erg. We zijn maar meteen doorgereden naar de Prime Outlets en zijn allebei geslaagd voor een paar schoenen (aangezien we nog niet genoeg schoenen hadden ;)). Na het winkelen zijn we bij Chili’s gaan eten, daar hadden we veel goede berichten over gelezen op de andere blogs en het was inderdaad erg lekker!

Tot morgen en weer bedankt voor alle leuke reacties!

6 reacties

 1. Wij waren ook in Busch Gardens vandaag! En hadden inderdaad last van hetzelfde probleem als jullie na die houten achtbaan! Wat een verschrikking zeg! De Pegasus in de Efteling (die nodig toe was voor de sloop) was er niks bij! Fijn dat jullie je toch nog goed hebben kunnen vermaken met diertjes kijken!

 2. Dus de Bush gardens zijn wel de moeite waard om heen te gaan? Wij zijn wel van de attracties. De dieren lijkt me ook schitterend om te zien!! Aan de lucht te zien is het weer erg goed? Hoe warm is het bij jullie?

 3. Hallo Kelly, Laura en Maria,
  Inderdaad, verschrikking is inderdaad het goede woord! Het park was verder wel mooi, maar dat was wel jammer ja. Bedankt voor het berichtje en we volgen jullie ook!

  Hoi Olga,
  Busch Gardens is inderdaad de moeite om heen te gaan, zoals Rick al zegt een zeer mooi aangelegd park, en als jullie van achtbanen houden zeer zeker (maar doe de houten achtbaan dan als laatste ;)). Het is hier vooral ’s morgens heerlijk weer, 32-33 graden. ’s Middags komt meestal wat bewolking, maar de zon schijnt nog altijd zeer regelmatig en regen hebben we nog maar heel weinig gehad!

  Groetjes,
  Judith & Linda.

 4. Juist de combinatie van een hele mooie dierentuin met de attracties vonden wij erg leuk.
  Niet dat wij zelf die 8 banen ingaan maar onze zoons wel.
  De houten achtbaan hebben ze dacht ik niet gedaan, gelukkig maar…

 5. Hoi Judith en Linda, jullie genieten, maar wij genieten ook van de mooie beelden die jullie sturen. iedere morgen eventjes spieken.

  P.S Oma (en wij ook) vond het heel fijn dat je aan haar verjaardag gedacht hebt.
  Geniet nog maar een paar dagen.

  Groetjes Pap en Mam.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.