Dag 10: Dagje strand @ Maui

Vandaag een dagje strand, dus een kort verslag. Het waaide op momenten wel hard dus we werden gratis gezandstraald. Judith had ‘s morgens een fruitsalade klaargemaakt voor de lunch, mango uit de tuin en de aardbeien die over waren van gisteren:
DSCN4300
Erg lekker!

Maar na een paar uur hadden we het eigenlijk wel gehad met het strand, we zaten helemaal onder het zand en insmeren met zonnebrand is dan ook niet echt fijn. We waren dus op tijd terug in onze B&B waar we na een lekkere douche nog even tijd hadden om een wasje te draaien. Daarna voor het avondeten naar het Italiaans restaurant Fabiani’s in Wailea waar we begonnen met een Maui Mojito cocktail (gewoon omdat het kan!). En er moest natuurlijk o.a. een pizza Hawai besteld worden :). En vandaag bij uitzondering wel een toetje, een Italiaanse-Amerikaanse mix; een tiramisu cheesecake. Het was allemaal heel erg lekker:
Dag10

Na het eten zijn we nog even gaan wandelen langs het strand van Kihei, de foto’s van de zonsondergang willen we jullie niet onthouden:
20150621_040028236_iOS
20150621_045426994_iOS

Morgen gaan we de road to Hana rijden, een weg langs de kust die Kahului met Hana verbindt, 103km lang is en 59 bruggen & 620 bochten telt met heel veel bezienswaardigheden onderweg. We verheugen ons er al op!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.