Dag 21+22: Calgary-Amsterdam

Een beetje een dubbel gevoel hadden we “vanmorgen” (zaterdagmorgen in Canada dus, maar omdat we nog niet geslapen hebben voelt dat toch nog als vanmorgen), balen dat de vakantie erop zit maar toch ook heel fijn om weer naar huis te gaan, We hoefden pas om 11u uit te checken en die tijd hebben we dan ook genomen, lekker rustig aan gedaan. Het was maar een kwartiertje rijden naar het vliegveld waar we de auto in hebben geleverd en naar de vertrekhal zijn gelopen. We waren dus ruim op tijd. Eerst even een Chai Tea Latte en een Vanilla Latte gehaald bij de Starbucks:
20141004_192119846_iOS
Vreemd en jammer dat ze in Canada (en Amerika) op bijna elke hoek van de straat liggen en hier maar in een paar grote steden. We hebben er in Canada in ieder geval weer volop van genoten!

Bij de douane en de security check ging het ook weer soepel en het boarden begon ook op de geplande tijd. Sterker nog, onze vlucht vertrok precies op het geplande tijdstip, waar we nog een laatste keer naar de skyline van Calgary konden kijken:
20141004_211947886_iOS
En we kwamen, nadat we de zonsopgang tegemoet waren gevlogen (blijft een mooie view), ruim 40 minuten eerder aan:
20141005_050959836_iOS
De koffers kwamen al redelijk snel, de bus naar P3 stond al klaar en de autorit naar huis verliep ook voorspoedig. Daar mochten we dus zeker niet over klagen!

Vanmiddag onze lieve Gorgy opgehaald bij Opa & Oma, die weer goed voor haar gezorgd hebben de afgelopen drie weken, bedankt!
DSCN3740
Heerlijk om haar weer te kunnen knuffelen, we hadden haar wel erg gemist!

Het was echt een geweldige vakantie, het gedeelte van Canada waar we geweest zijn is heeeeel erg mooi en we hebben een top tijd gehad! Familie en vrienden die ons gevolgd hebben: leuk dat jullie meegelezen hebben en bedankt voor de leuke reacties, we vonden ze erg leuk om te lezen :). Als laatste nog een bedankje voor Jeff & Ralph die ons goed geholpen hebben met de informatie waarop we een groot gedeelte van de planning hebben gebaseerd!

Vandaag gereden: 17km
Totaal gereden: 3339km
Vandaag gewandelde trails: 0km
Totaal gewandelde trails: 169,8km

We hebben nog geen idee waar we volgend jaar met de zomervakantie heen willen gaan, daar moeten we ons nog in gaan verdiepen. Als het weer een rondreis wordt zullen we zeker weer een blog gaan bijhouden, dus: “stay tuned”!

Eén reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.