15-sept-’10: Universal Studio’s

Als eerste willen we iedereen weer hartelijk bedanken voor de leuke reacties van de afgelopen dagen, we vinden het erg leuk om ze te lezen!

Inderdaad, vandaag hadden we een “change of plans”, we hebben even bekeken waar we nog allemaal naartoe willen en hoeveel dagen we nog hier in Orlando zijn en de conclusie is dat we geen tijd hebben om te relaxen, althans geen hele dag ;). Dus vandaag ging de reis naar Universal en op het laatste moment zijn we rechtsaf geslagen naar Universal Studio’s:

Het park is echt schitterend “aangekleed”, net als in de film:

We gaan jullie niet vervelen met alle attracties waar we zijn in geweest, maar de leukste 2 willen we toch even eruit lichten: Shrek 4D was ERG leuk en The Return of the Mummie erg snel! Helaas is het in geen enkele attractie toegestaan om foto’s te maken, dus blijft het beperkt tot wat leuke plaatjes buiten de attracties:

Ook hier hebben we de dag weer goed omgekregen, tegen 16u liepen we het park uit richting auto. We zijn even naar The Florida Mall geweest, maar dat was zo’n groot winkelcentrum dat we het na een gedeelte voor gezien hebben gehouden. We zijn gaan eten bij Olive Garden, was weer heel erg goed! Daarna terug richting hotel en in de avond hebben we nog een uurtje gesport in de fitnesszaal, de conditie een beetje op peil houden tijdens de vakantie!

Kort verslag dus vandaag. Morgen gaan we waarschijnlijk naar Kennedy Space Center en, als er nog tijd over is, naar Daytona Beach!

3 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.