De reis is begonnen!

De reis is begonnen!

Eigenlijk gisteren al, want door de berichten over de drukte op Schiphol hadden we besloten een B&B te boeken voor de dag voor vertrek zodat we ruim op tijd in de rij bij security zouden zijn. Het was een heel fijn B&B in Nieuwkoop, op een half uurtje van Schiphol, en we kregen ons ontbijt mee omdat we al voor zes uur wilden vertrekken. Onderweg was het genieten van de ochtendzon:

Alles verliep prima, auto parkeren, met de bus naar de vertrekhal, inchecken en door de security en paspoort controle, allemaal binnen 1,5 uur!

De berichten over de wachttijden op Schiphol zorgden toch wel voor wat onrust de afgelopen week, we wilden natuurlijk onze vlucht niet missen. Maar nu we dat achter de rug hebben kunnen we relaxt ons meegekregen ontbijt nuttigen met een Starbucks koffie:

En kan de reis echt gaan beginnen!

5 gedachten over “De reis is begonnen!

  1. Twee jaar moeten wachten dus nu ga maar lekker genieten van jullie welverdiende vakantie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: