Dag 4: Vancouver (Deep Cove – Stanley Park)

Allereerst bedankt voor de leuke reacties op de blogs tot nu toe, erg leuk dat jullie allemaal meelezen! We zijn in 2010 met de blog begonnen om onze ouders op de hoogte te houden van onze belevenissen, maar inmiddels zijn er al wat meer volgers, top!

De weersvoorspellingen van vandaag waren niet zo goed, het zou bewolkt blijven met wat kans op regen. Maar het was vanmorgen nog droog, dus vertrokken we richting Deep Cove. Ik had een leuke trail uitgezocht, de Braden Powell Trail, richting de Deep Cove Lookout. Het was een heuvelachtig parcours, we hadden gisteren toch nog niet genoeg trappen gelopen ;):
DSCN2309
Erg leuk aangelegd:
DSCN2312
Eenmaal boven heb je zicht op Deep Cove en op de achtergrond de skyline van Vancouver (doordat het wederom heiig was niet zo goed te zien helaas):
IMG_0512
IMG_0506
Het uitzicht was absoluut de wandeling weer waard!

Daarna door naar Stanley Park, het was nog steeds droog dus besloten we fietsen te huren om door Stanley Park te gaan fietsen:
DSCN2321
Nog wat leuke foto’s kunnen maken tijdens onze fietstocht, van de Lions Gate Bridge en de Vancouver skyline:
DSCN2337
DSCN2333
DSCN2319
De maximale snelheid voor fietsers in het park is 15km/h, die hebben we toch wel overschreden ;). Het begon helaas ook te regenen dus zijn we de fietsen weer gaan inleveren en besloten we voor het eten nog even gebruik te gaan maken van de sauna.

Vanavond een Earls restaurant opgezocht, dit was een tip van Jeff & Ralph. Heren, bedankt voor de goede tip, het heeft ons erg goed gesmaakt, zeker voor herhaling vatbaar! Voor het toetje zijn we nog ff naar de Starbucks om de hoek gelopen:
Diner

Morgen gaan we Vancouver verlaten, we gaan met de Ferry naar Victoria op Vancouver Island.

Vandaag gereden: 68km
Totaal gereden: 436km
Vandaag gewandelde trails: 5,3km
Totaal gewandelde trails: 14,5km

4 reacties

  1. Zo zo ladies, buiten de sportieve activiteiten(die wij natuurlijk van jullie gewend zijn) is het ook een culinaire reis. Het ziet er wederom weer mooi uit. Great pics

  2. Hoi meiden!
    Leuk om weer jullie belevenissen te volgen. Vancouver lijkt me echt een leuke stad; jullie hebben er zo te zien een hoop lol gehad. Ben heel benieuwd hoe jullie Canada gaan vinden. Ook in vergelijking met Amerika. Wij willen ook nog eens een keer terug met onze meiden, maar kunnen moeilijk kiezen, haha.

    Heel veel plezier en een goede reis met hopelijk een lekker weertje.

    groetjes
    Inge

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.