13-sept-’10: van Key West naar Orlando

Vandaag was voor het grootste gedeelte een reisdag. We hadden 650km af te leggen (van Key West naar Orlando) en zouden daar volgens Tommie 8 uur over doen. We vertrokken, na een onrustige nacht (B&B was een oud gebouw, dus erg gehorig) om 9:00u vanuit ons hotel op Key West:

Met name het eerste gedeelte terug over The Keys trekt zich erg lang, maximum snelheid is daar 55 mph en op sommige stukken maar 45 of 35 mph. De bruggen blijven echter indrukwekkend:

Wat me als motorrijder trouwens al meteen opviel hier is dat de motorrijders volgens mij nog nooit gehoord hebben van beschermende kleding, ze zijn vaak gekleed in een tshirt en hebben geen helm op:

Een motorrijder met motorkleding kom je hier dus weinig tegen, je ziet ze zelfs vaker in een korte broek (ik heb ze ook al met blote voeten op de motor zien zitten!). Ik begrijp wel dat het hier erg warm is, maar dat is wel lef hebben hoor!

Nadat we The Keys hadden overbrugd lachte de maximum snelheid van 70 mph ons echt toe, nu konden we voor ons gevoel tenminste een beetje doorrijden. We hebben de hele weg eigenlijk geen oponthoud gehad, we zijn alleen gestopt om te eten en te tanken. Onderweg nog wat foto’s gemaakt van leuke optrekjes (je moet de tijd toch omkrijgen als bijrijder ;)):

We waren al om 16:15u bij ons hotel in Lake Buena Vista (Orlando). Ingecheckt, koffers naar de kamer gebracht en overlegd wat we met de auto moesten, het geluid bij het remmen bleef aanwezig en we waren er niet gerust op. Uiteindelijk zijn we eerst maar een heerlijke pizza gaan eten bij de Pizzahut:

Daarna zijn we even het Orlando Premium Outlets gaan verkennen (niks gekocht) en toen zijn we doorgereden naar het Car Center bij het vliegveld hier in Orlando. We zijn echt prima geholpen bij Alamo, onze auto werd zonder problemen omgewisseld en nu rijden we in een Kia Sorento. Foto volgt morgen!

De planning voor morgen is een verrassing, ook voor ons ;), we gaan nu eerst eens lekker slapen!

4 reacties

 1. Lieve Linda en Judith,

  Eindelijk een berichtje van mij! Vergeef me aub. Ik heb even een andere prioriteit (hahaha). Zal jullie morgen in een privemail een update geven.

  Jullie reisverslagen lees ik echter trouw. Ik ben blij te lezen dat jullie de GAP store hebben gevonden en iets hebben gescored. Jammer genoeg heb ik er geen aandelen of provisie. Was leuk geweest!

  Ook ik ben druk met inpakken en de voorbereiding van onze Indonesiereis. Als het goed is, hebben jullie via Natacha de link gekregen waarop wij te volgen zijn. Geniet maar eerst lekker van jullie trip. Orlando is mooi! Vooral de Disney parken!

  Love you girls. X

 2. Hey Lin en Judith,

  leuk om te lezen wat jullie al allemaal hebben gezien en gedaan. Als ik de foto’s zie, moet ik misschien toch maar eens overstag gaan en de States bezoeken.
  Maar eerst maar eens de reis naar Bali. Morgen is het vertrek en ik heb er zin in!
  We zullen jullie blijven volgen. Nog heel veel plezier en geniet lekker.

  Groetjes,
  Tasj

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.