Dag 19&20: Terugreis

We hadden alles al zover ingepakt dus even ontbeten en rond half zeven zaten we in de auto richting vliegveld. Het was wel druk onderweg maar we waren toch al tegen 7 uur bij de Car Rental Return. Het inleveren van de auto bij Alamo ging weer heel soepel. Daarna met de bus naar de terminal en de koffers afgegeven. We hoefden ze deze reis niet op te halen en opnieuw in te checken bij de tussenstop in Houston. Het vliegtuig waarmee we naar Houston vlogen (Boeing 737-900):
DSCN1317

We waren iets later vertrokken maar na een vlucht (met veel turbulentie) van 2u16 waren we in Houston en hadden dus genoeg tijd om over te stappen. De vlucht van Houston naar Amsterdam hadden we een groter vliegtuig (Boeing 777-200), deze stond aan de andere kant van de gate dus hebben we er geen foto van kunnen maken. Deze vlucht was 8 minuten later vertrokken maar toch 22 minuten eerder geland (precies 9u gevlogen). Onderweg vlogen we de zonsopgang tegemoet:
WP_000967
De terugreis was dus heel wat beter verlopen dan de heenreis!

Slapen lukt ons eigenlijk nooit in een vliegtuig en deze keer dus ook niet. We waren dan ook best wel moe maar wilden graag meteen het Nederlandse ritme oppakken. Dus gingen we o.a. boodschappen doen en de honden halen (die weer goed verzorgd waren door mijn ouders). Ze waren wel erg moe:
DSCN1322
Opa & oma: bedankt voor de goede zorgen!

Judith heeft het nog tot 18u volgehouden en ik tot 19:30u, toen ging echt het licht uit. We hebben dan ook de klok rond geslapen! Hopelijk helpt dit een beetje tegen de jetlag, maar dat moeten we afwachten.

We weten nog niet wat we volgend jaar gaan doen, weer Amerika, Amerika-Canada of Europa? De tijd zal het leren……

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.