Dag 11: Grand Junction

Vandaag stond niet zoveel op de planning, wat shoppen en relaxen. Wel een nieuwe ervaring opgedaan, voor de eerste keer gaan pinnen via een Drive Thru:
DSCN0813
Geweldig, je hoeft je auto nog niet meer uit om te pinnen :)!

Daarna naar de Mesa Mall gegaan om wat te shoppen, dit was een gewoon winkelcentrum, geen Outlet mall. Het viel dan ook een beetje tegen, we hebben alleen in de Gap winkel wat gekocht.

Op een forum hadden we gelezen dat de Main Street hier in Grand Junction wel de moeite waard zou zijn, dus daar zijn we ook nog even heen gereden:
DSCN0815 DSCN0819
Was wel aardig, maar niet zo heel groot, we hebben daar geluncht en zijn terug gegaan naar het hotel waar we gebruik hebben gemaakt van het zwembad en de jacuzzi:
DSCN0824

Grand Junction was de eerste plaats waar we waren waar zowel een Outback als een Olive Garden lag. Gisteren Olive Garden en vandaag……..juist: The Outback! En als voorgerecht natuurlijk de Bloomin’ Union:
DSCN0826
Zelfs Judith, die normaal liefst geen uiten eet, had zich hierop verheugd, en we hebben er weer van gesmuld! Als hoofdgerecht had Judith een salade met gegrilde kip en ik gegrilde kip met groenten, na die Bloomin’ Union is de honger al aardig gestild ;).

Aan de overkant van het hotel ligt een Starbucks, dus nu zijn we lekker aan het genieten van een Iced Chai Tea Latte en een Iced Vanilla Latte met uitzicht op de bergen:
DSCN0832

Morgen hebben we een behoorlijk rit op het programma staan, ongeveer 500km, de laatste lange rit van deze vakantie. We gaan dan van Grand Junction, via Black Canyon of the Gunnison National Park, naar Colorado Springs.

Vandaag afgelegd: 23 miles (37 km)
Totaal afgelegd: 2027 miles (3262 km)

Een reactie

  1. Judith en Linda, wat hebben jullie toch weer schitterende foto’s gemaakt,
    en zo te zien vermaken jullie zich best, en ook nog lekker eten vooral dat gerecht met die (uien) , heerlijk !!!.
    Dames geniet er nog maar van.
    groetjes Pap en Mam.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.