Dag 8: Grand Teton National Park

De eerste week van de vakantie is alweer om, dat gaat veel te snel!

Vandaag is het de hele dag zonnig geweest, maar wel een beetje heiig, de Tetons lagen dus een beetje in de mist. Gelukkig hadden we gisteren genoeg foto’s gemaakt. We hadden vandaag twee wandelingen en een aantal Lookout Points op het programma staan en begonnen met de Taggert Lake en Bradley Lake trails (gecombineerd is dit 10km). Meteen in het begin van de trail kruiste een hert letterlijk ons pad:
DSCN0550

De wandeling ging verder in de richting van de bergen:
DSCN0552

Bij Bradley Lake was een mooie reflectie van de bergen in het water te zien:
DSCN0559

Deze beestjes kwamen we heel veel tegen:
DSCN0571

Toch nog een mooi uitzicht op de Tetons, zolang je er maar dichtbij bleef:
IMG_9862

Daarna reden we Signal Mountain omhoog, hier was het zicht erg beperkt helaas:
DSCN0591

Toen was het tijd voor de lunch, en waar kun je dat in Grand Teton NP beter doen dan aan Jackson Lake (met een Tuna Sandwich en een Diet Coke:)):
DSCN0596 DSCN0602

‘s Middags wilden we nog de wandeling gaan doen naar Phelps Lake Overlook. Op weg daarheen was er ineens consternatie, er bleek net een zwarte beer de weg overgelopen te zijn. Ik natuurlijk uit de auto gesprongen en ik zag ‘m nog net voordat hij achter een struik verdween. Helaas had ik niet genoeg tijd om er een foto van te maken, voordat ik het toestel had aangezet was hij alweer weg, balen! Dus maar doorgereden naar het begin van de trail, die we overigens wel heel alert gelopen hebben ;). Het uitzicht over Phelps Lake was inderdaad mooi:
DSCN0621

Bij de terugrit naar het hotel was er weer een hele opstopping, deze keer was het een Moose (Eland) die rustig aan het grazen was:
DSCN0631 DSCN0638
Wat een gewei had dat beest!

‘s Avonds zijn we weer lekker bij de Thai gaan eten!

Morgen hebben we een lange rit op het programma staan, we gaan dan van Jackson, via Flaming Gorge, naar Vernal (ongeveer 300 miles / 484 km).

Vandaag afgelegd: 90 miles (145 km)
Totaal afgelegd: 1503 miles (2419 km)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.