Dag 1: Reis naar en aankomst in Denver

We zijn blij dat we in het hotel zijn, wat een reis!!!

Het meeste zien we altijd op tegen het gedoe bij de douane, altijd lange wachtrijen en ieder jaar dezelfde vragen. Ook dit jaar was weer geen uitzondering, we hadden in Houston dik 2 uur voor de overstap, dat zou normaal gesproken genoeg moeten zijn ondanks de wachtrij bij de douane. En dat zou het ook geweest zijn, ware het niet dat we om te beginnen al naar een trage rij werden gestuurd (de douane medewerker deed het wel heel rustig aan, we waren, samen met de mensen achter ons, de laatsten uit ons toestel die de koffers gingen ophalen) en daarna bleek hij het ook nog eens nodig te vinden om een C op ons Customs formulier te zetten, wat inhield dat we onze bagage moesten laten controleren. Daar stonden een aantal mensen voor ons in de rij en dat ging niet bepaald snel. We moesten om 15:04u boarden en om 15:00u waren we eindelijk aan de beurt bij de controle, kregen weer allemaal vragen en moesten al onze bagage op de band leggen en openmaken. We hadden ons er al bijna bij neergelegd dat we de vlucht niet meer zouden gaan halen. De man bij de controle zag gelukkig ook ons probleem en handelde het allemaal wat sneller af. Daarna de bagage inchecken, rennend naar de controle en ook weer rennend naar de gate. Het was even stressen maar we hebben het gehaald, de vlucht zou om 15:40u vertrekken en we zaten om 15:35u op onze plaats, pfffff.

Daarna ging wel alles voortvarend en we konden er al ook alweer om lachen! Het vliegveld van Denver ziet er overigens erg leuk uit van een afstand:
DSCN0093

De auto opgehaald bij Alamo, dat ging ook weer prima, deze keer is het een Toyota RAV4 geworden:
DSCN0108

En met de huurauto op naar de Walmart om eten en drinken in te slaan, morgen hebben we een lange rit voor de boeg (naar Cody, 750km) dus dan kunnen we na het ontbijt meteen vertrekken!

Daarna ingecheckt in onze favoriete keten in de USA, Hampton Inn, prima kamer weer:
DSCN0101

Het uitzicht vanuit het hotel:
DSCN0103

Nu gaan we lekker slapen, we zijn ondertussen al 24u wakker en de vermoeidheid begint langzaam wel toe te slaan :).

Vandaag afgelegd: 20 miles (32 km)

p.s. we zijn wel erg tevreden over United Airlines, prima maatschappij! We hadden via TIX.nl geboekt en bleken in de laatste mail ineens niet meer naast elkaar te zitten, bij het inchecken van de koffers kregen we de vraag of we graag naast elkaar wilden zitten en dit is daarna bij de gate ook geregeld, prima dus!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.