10-sept-’10: Fort Lauderdale

Als eerste bedankt voor de leuke reacties op de posts van de afgelopen 2 dagen! Het is erg leuk om te lezen wie er mee leest!

Vandaag zijn we in Fort Lauderdale geweest, wat ongeveer een klein uurtje rijden was. Het is hier overigens relaxed rijden (tenminste als er geen file staat), iedereen haalt links en rechts in, maar niemand stoort zich daar aan. Ze doen ook niet aan bumperkleven, ze halen je nl. gewoon in want er wordt erg soepel (en vaak zonder knipperlicht maar ook dat is hier normaal) van baan gewisseld :). Onderweg hebben we nog wat foto’s gemaakt, het blijven mooie plaatjes:


En we hebben er nog veel meer, maar als we ze allemaal op de website gaan zetten wil straks niemand meer ons fotoboek zien ;-)!

We zijn eerst naar de Sawgrass Mills geweest, een mega shopping centre. Heel veel winkels, maar toch waren we op een paar uur uitgekeken. Daarna zijn we naar het strand en de haven van Fort Lauderdale gereden, was een erg mooi strand en er lagen wat kleine bootjes in de haven:


We hebben nog even getwijfeld of we hier ook een sightseeing  tour zouden doen, maar hebben er vanaf gezien en zijn lekker op het strand gebleven!

Onderweg terug richting Miami kwamen we wat slecht weer tegen:

Het heeft even gedonderd, gebliksemd en geregend maar daarna was de blauwe lucht alweer zichtbaar!

Als afsluiting van de dag zijn we gaan eten, en wat is dan toepasselijker op een vrijdag dan T.G.I. Fridays?:


De grootte van de porties vallen ons overigens erg mee tot nu toe (zijn redelijk normale porties) maar we zijn dan ook pas 2 dagen hier. En je kunt best redelijk gezond eten overigens, dus ook dat valt mee (al moeten we vooral met de lunch goed zoeken naar een “gezonde” lunch i.p.v. een vette hap).

En als laatste nog even de aankopen van de dag:

Ja, Janine, de GAP outlet (goede tip) hebben we al gevonden, net als de Adidas outlet trouwens :). En met korting op korting lachtte de prijs ons ook erg aan :)!

Morgen gaan we naar de Everglades! We gaan in ieder geval een Airboat Ride doen, de rest van de dag moet nog ingevuld worden!

5 reacties

 1. Hoi vakantiegangers,

  Nou mooie foto’s zeg, ik zou zo met jullie willen ruilen.
  Het is heel leuk om iedere dag te lezen wat jullie meemaken. Het eerste wat ik doe als ik de computer aanzet is kijken wat jullie hebben gedaan.

  Jullie rijden wel in een decadente auto zeg!!! Heel veel plezier en tot snel.

  Groetjes en kusjes van de tapjes

 2. Hoi dames, zo te zien hebben jullie het goed naar je zin. Mooi weer mooie omgeving
  en lekker (gezond) eten.We kijken er iedere dag naar uit wat jullie weer meemaken,
  Zo kunnen wij ook meegenieten en wanen ons ook een beetje op vakantie.
  Nog heel veel plezier .

  Groetjes Pap (Gerard en Mam (Jeannette).

  1. Hoi pap en mam,

   We hebben het inderdaad goed naar onze zin. Het is vandaag alweer de laatste dag in Miami, morgen rijden we naar naar het uiterste zuiden, Key-West. Zeggen dat je in Amerika alleen maar fast food kan eten! Nou, we zijn al 4 dagen hier en we hebben nog geen frites of hamburger gehad dus dat valt allemaal wel mee (je moet dan soms wel iets meer je best doen om iets gezonds te vinden).

   Groetjes uit het zonnige Florida!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.