Dag 17/18: Seattle-Amsterdam

De vakantie zat er alweer op en de reis terug naar huis begon dinsdagmorgen met een ontbijt in het hotel. Daarna zijn we rustig aan naar het vliegveld gereden, waar we de huurauto hebben ingeleverd.

Vandaag afgelegde miles: 13 (21km)
Totaal afgelegde miles: 2414 (3885km)

We waren ruim op tijd en zagen dat we met Delta Airlines terugvlogen (partner van KLM):

We zaten ruim op tijd in het vliegtuig maar het groene licht om te mogen opstijgen liet even op zich wachten. Het was daarna een rustige vlucht en we waren woensdagmorgen ruim op tijd in Amsterdam (8:30u verwacht en om 8:10u al geland).

De woensdag was wel een lange dag, we hebben geprobeerd meteen het ritme van hier weer op te pakken, dat viel niet mee. Thuis meteen de koffers maar gaan uitpakken, de was uitzoeken en een begin mee maken. Daarna zijn we Joey en Kaiya gaan ophalen in Brunssum (opa & oma bedankt voor het oppassen!) en boodschappen gaan doen. ‘s Avonds nog even tv gekeken, om half acht ging bij Judith het licht uit en bij mij om negen uur.

Het was een super vakantie, we hebben weer genoten. Ook de ouders van Judith vonden het geweldig om mee te maken, de mooie, uitgestrekte natuur, het landschap, het heerlijke eten en de vriendelijke mensen.

Vandaag zijn Wendy, TImo en Milou op bezoek geweest. We hadden een leuk cadeautje voor de kids meegenomen, ze waren er erg blij mee:


Echte Converse All Stars shoes!

Iedereen bedankt voor het volgen en de leuke reacties :)!

Dat was de blog voor dit jaar, de plannen voor volgend jaar zullen jullie hier weer snel lezen denk ik ;)!

Een reactie

  1. De kinderen vinden de schoenen geweldig. Heel erg trots zijn ze er op, vooral Timo. Dezelfde schoenen als Judith alleen in het grijs.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.