Dag 11: Olympic National Park (2)

Vanmorgen zijn we eerst naar Elwha Campground gegaan, daar vandaan begonnen we aan de Cascade Rock wandeling. Volgens de omschrijving zouden we daar geregeld een mooi uitzicht hebben over de vallei. Nadat we bijna een uur bergop aan het wandelen/klauteren waren en alleen nog maar wildernis hadden gezien zijn we maar omgedraaid. Omdat we sportstracker hadden aangezet hebben we net kunnen zien dat we bijna 400m hoogte hadden overbrugd. Dat viel dus even tegen. Judith had wel nog een mooie foto gemaakt:

Dan maar op naar een ander gedeelte van Olympic National Park: Hurricane Ridge. Daar stond ook een wandeling/klim op het programma naar de top van de Hurricane Hill. Onderweg konden we al genieten van de mooie uitzichten:


Het was nog een pittige wandeling naar boven (wederom 400m geklommen), maar op de top was het helemaal genieten, de valse start was dan ook meteen vergeten:


Het was vandaag ook een erg dierrijke dag, we zijn vanalles tegengekomen tijdens de wandelingen:

Bovenstaande foto was speciaal voor Wendy werd erbij gezegd ;).En een (reuze)marmot!

Op de weg terug naar beneden kleurde de lucht boven Port Angeles erg mooi, daar moest natuurlijk ook nog een foto van worden gemaakt:

Dat was Olympic N.P., morgen gaat onze reis door naar Ashford, waar we dichtbij Mount Rainier N.P. een paar dagen in een lodge gaan verblijven.

Vandaag afgelegde miles: 66 (106km)
Totaal afgelegde miles: 1883 (3030km)

Een reactie

  1. Die foto van de bomen rond en zo hoog, GEWELDIG MOOI, Judith je hebt echt oog voor mooie composities! En gaaf die foto van je ouders. Super veel plezier nog!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.