Dag 9: Van Portland naar Port Angeles

Drie keer is scheepsrecht! Vandaag reden we weer een stuk langs de kust en nu was het weer wel zonnig, we zijn dus een aantal keren langs de weg gestopt om foto’s te maken:


Prachtig!

Volgende stop was de Big Cedar, een hele oude boom van 3m80 doorsnee. Op onderstaande foto staan we er met z’n allen voor:

Daarna door naar het Hoh Rain Forest, onderdeel van Olympic National Park. Dat was echt machtig mooi, daar loop je dan door een regenwoud!Op een gegeven moment kwamen we zelfs een grazende eland tegen:

Ben toch nog wel een beetje lenig, he mam?

Na die geweldige belevenis zijn we doorgereden naar ons hotel in Port Angeles waar we tegen 18u aankwamen, het uitzicht beviel ons al meteen goed:

Snel ingecheckt en gaan eten bij een Thais restaurant waar het eten ook weer erg goed was, we houden de afwisseling erin!

Het was een lange dag, maar we hebben genoten :)! Morgen staat een ander gedeelte van Olympic N.P. op het programma.

Vandaag afgelegde miles: 342 (550km)
Totaal afgelegde miles: 1731 (2786km)

4 reacties

 1. Hoi allemaal,

  Ben een beetje te laat ingeschakeld, maar dan wel lekker veel te lezen in 1 keer :).
  Wat een mooie reis zijn jullie weer aan het maken, met veel punten van herkenning voor mij. Heel leuk! Wij zijn zelf alleen nog niet in her noorden van Oregon geweest. En zo te zien hebben we er weer een paar nieuwe Amerika liefhebbers bij 😉
  Zo te zien gaan jullie nog naar Mount Rainier? Een heel mooi park ook weer. In de buurt van Port Angeles hebben wij toentertijd de 4 wheel drive getest op de Deer Park Road. Echt een fantastisch uitzicht bij helder weer (http://struikiesopreis.wordpress.com/vs-2005/week-1/dag-4-forks-everett/) dus als je niet weet wat je vandaag moet doen, haha 😉
  Geniet nog van de rest van jullie reis en ik lees nog lekker even mee…

  1. Ha Inge,

   Leuk dat je ons weer volgt, we genieten inderdaad volop en zien veeeel moois (maar daar weet jij alles van). Ik heb jullie site nog ff snel bekeken, erg grappig om bijna identieke foto’s te zien:-). We hebben morgen nog 1 dagje Olympic op het programma staan en dan door naar Mount Rainier, zo te zien ook weer erg mooi. We hebben geen 4-wheel drive auto en met mijn moeder in de auto is het misschien ook niet verstandig om off road te gaan, haha. Dus het worden morgen “gewoon” een paar trails lopen. Nog veel leesplezier!!

   Groetjes van ons allemaal.

 2. Hoi Vakantiegangers,

  Geweldige foto’s weer. Gelukkig dat het weer nu beter is, tenminste meer zicht. Dan is het nog meer genieten.
  Veel plezier vandaag.

  Groetjes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.