Nog even terug naar dag 10: The Wedding!

We gaan nog even terug naar dag 10 (20 juni 2015). Op deze dag hebben wij elkaar het ja-woord gegeven op het strand van Makena Cove op Maui. Het was een hele mooie en bijzondere ceremonie! Omdat we het echter stil hadden gehouden heb ik het ook niet in de blogpost van dag 10 kunnen zetten. We zijn na thuiskomst dus eerst de familie het leuke nieuws gaan vertellen voordat we het wereldkundig hebben gemaakt. Maar het mag natuurlijk ook op deze blog niet ontbreken omdat het een groot onderdeel was van deze geweldige vakantie en deze alleen maar nog specialer heeft gemaakt:
DSCN4267
DSCN4268
DSCN4270
DSCN4273
DSCN4274
DSCN4275

Dag 19+20: Honolulu-Amsterdam

Jaja, aan alles komt een eind, dus ook aan deze droomreis. De terugreis gaat via Los Angeles en Parijs, van Honolulu tot LA vliegen we met Delta en de andere twee vluchten met Air France.

Om 5u werden we opgepikt door het Shuttle busje en om 5:30u waren we op het vliegveld. Nadat we de koffers hadden afgegeven en door de douane waren hebben we van een ontbijtje genoten bij de Starbucks wat “Juliet” had besteld:
20150629_155956061_iOS

Op de eerste vlucht na (1u vertraging) is alles prima gegaan. Maar in de toekomst zullen we Air France zoveel mogelijk vermijden, van alle luchtvaartmaatschappijen waar we tot nu toe mee gevlogen hebben was Air France toch echt wel het minste.

Onze Gorgy is ook op vakantie geweest bij Sjef & Marlie (en Bella & Donna) en heeft het super naar haar zin gehad! Bedankt voor de goede zorgen!

Bedankt voor de leuke reacties en het volgen van onze blog!