America here we come (again)!!!

Onze vorige rondreis  is zo goed bevallen dat we besloten hebben om wederom een rondreis te gaan maken in The States! Je kunt wel zeggen dat we verslaafd zijn aan dat land, met zijn super mooie natuur en vriendelijke mensen. Deze keer gaan we niet met z’n tweetjes maar samen met mijn ouders. We willen hun laten zien waarom wij zo enthousiast zijn over Amerika als vakantieland. De vlucht is geboekt, de route is ook klaar en zelfs de hotels en lodges in de National Parks zijn al geboekt!!! Kortom, we zijn er al bijna helemaal klaar voor en hebben er alweer heeeeeeel veel zin in!!!

Een reactie

  1. Wat leuk deze route wilden wij ook nog eens gaan doen. Ik ben heel benieuwd welke plaatsen jullie gaan bezoeken en naar jullie belevenissen. Gezellig dat je ouders meegaan.
    Alvast veel plezier met de voorpret.
    Groetjes
    Anita

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.