Dag 8+9: New Smyrna Beach -> Orlando -> New York -> Brussel

Gistermorgen konden we rustig aan doen, onze 1e vlucht vertrok pas om 15u plaatselijke tijd van Orlando naar New York. Dus we zijn eerst even een uurtje gaan sporten in de fitness ruimte van ons Hampton Inn hotel, we konden tenslotte nog lang genoeg zitten vandaag. Daarna lekker relaxt gaan ontbijten en toen zijn we richting Orlando gereden, we wilden nog even naar een souvenir winkel om wat nummerplaten te scoren. We zijn bezig met het maken van een aantal “vakantie” wandborden met namen of nummerplaten van landen/staten waar we geweest zijn. We hebben er in de souvenir shop in Orlando een aantal gevonden :):

Vervolgens dachten we ruim op tijd naar het vliegveld te rijden, bleek er geen tankstation te zijn in de buurt van de Car Rental Return te zijn (en we moesten de huurauto afgetankt inleveren). Toen waren we ineens niet meer zo op tijd omdat we op zoek moesten naar een tankstation en ook nog eens eerst bij een tankstation uit kwamen waar alleen gas getankt kon worden. Gelukkig ging daarna alles redelijk snel en waren we een uur voordat de vlucht vertrok bij de gate, zelfs nog tijd om even een kleine lunch te nuttigen. De vlucht vertrok iets later maar was op tijd in New York zodat we ook hier ruim te tijd hadden. De vlucht naar Brussel vertrok op tijd en was korter dan vooraf aangegeven waardoor we al om 8:10u in Brussel zijn geland.

Het was een korte vakantie maar we hebben het prima naar onze zin gehad, en het doel van de reis, nog even een weekje naar de zon, is zonder meer geslaagd! Daarbij hebben we meteen weer wat stukken van Florida gezien waar we nog niet geweest waren. We loved it!

Sjef & Marlie weer bedankt voor het oppassen op onze Gorgy, het is heel fijn om te weten dat ons mupke goed wordt verzorgd!

Vandaag gereden: 116 miles (187km)
Totaal gereden deze vakantie: 957 miles (1540km)

Een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.